مواد لازم
۲۰۰ گرم روغن جامد
۵۰ گرم روغن مایع
۱ پیمانه سرخالی شیرین کننده ماردین
۸ /۱ ق چ وانیل
۱ ق س پودر کاکائو
۱ عدد تخم مرغ
۴ /۱ پیمانه شیر
۳۵۰ گرم آرد سفید (به میزانی که خمیر درست شود)
۴ /۱ ق چ بیکینگ پودر
طرز تهیه:
1. شیر را به همراه پودر شیرین کننده مخلوط کنید. سپس روغن جامد و روغن مایع را به همراه وانیل با همزن بزنید تا کرمی شکل شود و به صورت یکدست درآید.
2. حالا مخلوط شیر وشیرین کننده را اضافه کنید و با همزن هم بزنید. پس از آن تخم مرغ را اضافه کرده و هم بزنید.
3. مخلوط آرد و بیکینگ پودر را به همراه پودر کاکائو با هم مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید و ورز دهید تا خمیر به دست نچسبد. در صورت دلخواه می توانید از اسانس های مختلف نیز در این خمیر استفاده کنید.
4. خمیر را هم می توانید در چرخ گوشت با سری مخصوص بیسکویت بریزید و هم درون دستگاه بیسکویت رول کنیدو قالب بزنید یا به صورت یک فندق گرد کنید. شیرینی های آماده را روی سینی فر بچینید و آن را به مدت 30 دقیقه در فر گرم شده با دمای 180 درجه سانتی گراد قرار دهید.
برترین ها